Четирима пребиха зверски младеж от Сандански, направил им забележка за паркиране

Четирима побеснели софиянци нападнаха и зверски пребиха 20-годишния Александър М. – родом от Сандански, но живеещ и работещ в Равда. За това съобщиха близки на пострадалия, които са с него в УМБАЛ-Бургас, където той е настанен с множество отоци по главата, сътресение на мозъка, охлузвания и хематоми, пише флагман.

Случката се разиграва късно снощи, между 23 и 24 ч., когато на ул. „Русалка“ в с. Равда, младежът помолил група негови връсници да преместят автомобила си – черно БМВ със софийска регистрация, защото бил паркиран на частна собственост и пречел.

В този момент четиримата, които свидетели описват като около 20-годишни, надрусани и пияни, се разярили и вкупом се нахвърлили върху Александър. Той се е опитал да се защити, но не е имал шанс. Единият от биячите бил по-възрастен от останалите, 120-килограмов, както го описват свидетели.

20-годишните софиянци в продължение на 10 минути се гаврели с Александър – ритали го в главата, корема, гърдите. Всичко това се разиграва пред десетина свидетели, споделят за Флагман.БГ близки на пострадалото момче. 
Веднага като се наситили, четиримата софиянци хукнали към къщата, в която били отседнали. Разбили прозорците, защото били загубили ключовете и в рамките на минути били изнесли целия си багаж и отпрашили с БМВ-то си в неизвестна посока. Полицията пристигнала малко след това, но вече било късно.

Според близки на пострадалия Александър, нападателите са обявени за издирване.

От ОД на МВР-Бургас потвърдиха за случая, но отказаха допълнителна информация с оглед на продължаващото разследване.
 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *