Четири класа от Благоевградска област финалисти в националния конкурс „Най-усмихнат клас на България 2019 г.“

Ученици от Разлог и Петрич се наредиха сред финалистите в националния конкурс „Най-усмихнат клас на България 2019 г.”. Гимназистите от 10 „б“ клас на РПГ „Никола Стойчев“ в Разлог с класен ръководител Горица Власева са класирани на първо място в категория „Най-усмихнати гимназисти“. Те си поделят първенството с десетокласници от Варна.

В същата категория второто място също са спечелили ученици от Благоевградско. То е присъдено на 9 „а“ клас на ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров“ в Петрич. Още две от призовите места в категория „Най-усмихнати прогимназисти 5-8 клас“ са присъдени на ученици от Разлог. Те отиват при 5 „б“ клас на СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“ с класен ръководител Жанета Тумбева, чийто фотос получава специалната награда за снимка с голям потенциал за спечелване на първо място. Другите отличени прогимназисти, на които е присъдено третото място в конкурса, са учениците от 8 „а” клас с класен ръководител Соня Кръчева.

Всички участници в конкурса ще получат грамоти и сертификати, а класираните на първите места ще получат и награди. Те ще бъдат връчени на официална церемония, която ще се състои на 27 ноември в сградата на Областна администрация – Бургас.

ЯНА ЙОРДАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *