HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Четири малки сладурани, облечени в тон с тоалета й, ескортираха внучката Селена на първите хотелиери Ярецови

Абитуриентската еуфория тази година превзе и разложкото село Баня. Зрелостниците, обучаващи се в гимназиите в Разлог и Банско, се събраха на площада в селото за първото си дефиле преди бала. Централният площад се превърна в истинска сцена на красотата. Усмихнатите млади хора бяха посрещнати с аплодисменти от събралото се мнозинство, което се наслади на чара и елегантността им.
Сред зрелостниците бяха братовчедите, възпитаници на Професионалната гимназия по туризъм и хранителни технологии в Разлог, Селена Спасова и Георги Борисов – внуци на едни от първите хотелиери в курортното село Спаска и Петър Ярецови. Чаровната Селена беше придружена от приятеля си Стефан. Тя беше избрала за бала си рокля в черно и жълто. Неотлъчно до красивата двойка бяха братът на абитуриентката – Пепи, и най-малките чаровници в рода – четири малки сладурани, облечени в тон с тоалета й. Георги Борисов беше придружен от красивата Дани Факлийска, дъщерята на секретарката на кметство Баня Горица Факлийска, която също е сред завършващите ПГТХТ. Чаровната девойка беше с елегантна рокля в цвят екрю.
Сред зрелостниците от същото училище беше и племенникът на съдия-изпълнителя Георги Цеклеов – Стоян, син на сестра му Вероника. Абитуриентът беше заложил на класически черен костюм и червена риза. Един от най-добрите волейболисти на ВК “Пирин” – Разлог Георги Левенов също беше сред тазгодишните абитуриенти. Той беше придружен от чаровната си приятелка Марина.
Отличничката от СУ “Братя Каназиреви” – Разлог Анастасия Андриова, която вече е приета в Софийския университет, където ще учи “Скандинавистика”, привлече вниманието с елегантна черна рокля. За свой кавалер девойката бе избрала приятеля си от детинство, синът на местното джипи Георги Русков – Мартин, който също е възпитаник на разложката гимназия и ще бъде абитуриент следващата година.
Абитуриентите бяха поздравени от кметицата на Баня Мария Юрганчева, която им пожела много успехи и попътен вятър.
ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *