Четири нестандартни предложения за Свети Валентин

Най-романтичният месец от годината настъпи, а с него идва времето на търсене на идеи как да изненадаме любимия човек. Докато някои залагат на традиционни формати за отбелязването на Деня на влюбените, то други търсят нестандартни предложения, които да се запомнят. Предлагаме ви четири романтични възможности за Свети Валентин:

Вечеря от високо

Романтично, забавно и определено запомнящо се прекарване на празника на влюбените. Бихте могли да наемете конструкция, която да ви издигне буквално до звездите, където да вечеряте, докато земята някъде там долу под краката ви.

Дегустация на вино

Ако все пак искате да се придържате към конвенционалните изненади, но да го направите по-специално, бихте могли да заложите на една романтична дегустационна вечер. България е страна с много винарски изби, което прави изненадата лесно изпълнима.

Стая със загадки

Това предложение би могло да се стори интересно на тези от вас, които са готови за големия въпрос „Ще се омъжиш ли за мен?“. Как? Отговорът е лесен, за да излезете от стаята, ще трябва да отговорите на въпроси, свързани с вашата половинка, а последния въпрос… вече го знаете.

Любов на скорост

Изненада, посветена на любовта и екипната работа – докажете, че сте най-добрият тандем, както в любовта, така и на картинг пистата.

Не забравяйте, каквото и да изберете, за да изненадате вашия любим човек, направете го с любов, това ще е достатъчно

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *