Числата в датата на първата ви среща показват бъдещето на връзката ви

Нумерологията може да разкрие много за връзките ни, базирайки се на датата на запознанството ни с партньора. За да изчислите желаната цифра, трябва да съберете всички цифри от датата на вашето запознанство, свеждайки ги до едноцифрено число. Например, ако сте се запознали на 22.01.2001 година, съберете 2 + 2 + 0 + 1 + 2 + 0 + 0 + 1 = 8. В случая числото на вашата връзка е 8.  Ето какво означава всяка една цифра.

Единица Амбициозната единица показва, че вашето познанство се е случило на вълна от общи цели или интереси. Обединява ви не само любовта, но и общите ви привързаности. Това може да бъде развитие в бизнеса, обучение, стремеж към нови цели.

Двойка Сантименталност, романтично отношение, нежност и искрена любов – така може най-точно да бъде описана връзката ви. В тази двойка неуспехите могат да се дължат само на суетата и съмненията.

Тройка Връзката ви е в състояние да преживее всички несгоди и да преодолеете всички трудности по пътя към щастието. Просто трябва да сте по-внимателни и да избягвате приятелства с ласкатели и завистници.

Четворка Това число показва забавна връзка, в която партньорите обичат да говорят на всяка тема. Стабилността на тази цифра осигурява силни съюзи.

Петица Пет е щастливо число. Ако връзката ви е белязана от нейното присъствие, тогава щастието ви ще става по-силно с годините. Шестица В двойка, за чиято връзка е отговорно числото 6, надделява ревността. Често такива съюзи са доста трудни за партньорите заради постоянните конфликти.

Седем

Връзките, които се „контролират” от седмица не са особено емоционални. Това означава, че и двамата партньори не се къпят в горяща страст и изглеждат безразлични.

Осмица Осмицата отговаря за връзките, които често са непредсказуеми. Конфликтът в тях може да пламне от нулата и същевременно бързо да бъде потушен.

Деветка Връзката, подвластна на числото 9, изглежда просто фантастично поради преплитането на страст, нежност и мъдрост. Партньорите често идеализират своя спътник и сякаш затварят очите си за истинския му характер. Често тези двойки са щастливи за известно време, но по-късно настъпва просветление и идеалите се сблъскват с суровата реалност. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *