HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ЧИТАТЕЛ СИГНАЛИЗИРА В „СТРУМА“! Форд с надпис „Агенция Сигурност“ удари благоевградски фиат и избяга, полицаите дойдоха след 3,5 часа

Шофьор на форд със софийска регистрация удари фиат с благоевградска регистрация и избяга. Екшънът се разигра вчера преди обяд на натоварената ул. „Крали Марко“, зад магазин „Била“ в Благоевград, където е и пиацата за таксита. Веднага след инцидента шофьорът на ударения фиат се обадил на телефон 112 и зачакал да дойде полицейска патрулка.

„Чакахме 3 часа и половина, чак сега дойдоха. Дежурният полицай ми каза, че няма екип”, заяви Йордан Рашков, който се обади в редакцията на „Струма“. Неговият баща Стоянчо Рашков карал фиата и извадил късмет, че не е пострадал, тъй като ударът бил в неговата врата.

„Колата ме блъсна и направо ме качи на тротоара”, обясни 64-годишният благоевградчанин, който е с 33-годишен стаж зад волана. Двамата полицаи снеха обясненията му и снимаха с таблет щетите по фиата.

Синът му, който беше видимо афектиран от случилото се, счита, че нещо се прикрива, тъй като продиктувал номера на форда, но не последвала реакция. „Обадих се на телефон 112, за да питам за името на дежурния офицер, но не ми го дадоха. Исках да пусна жалба, защото не пожела да се легитимира, като разговаряхме. Казах му номера на софийския автомобил, който бе с надпис „Агенция Сигурност“, добави Йордан Рашков.

Едва след като бъде открита колата беглец, ще бъде съставен протокол за пътното произшествие.

ИВАН ПЕТРОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *