Чуден ноември чака тези 3 зодии

Предпоследният месец на 2018 г. ще донесе много промени на знаците от зодиака. Есента ще е в разгара си, а времето ще е идеално за разходки сред природата, както и за гушкане с половинката на дивана вкъщи. Ето и за кои зодии е най-вероятно да имат много вълнуващи моменти и приятни изненади през ноември.

Рак

Слънцето е в Скорпион, а Скорпионът и Ракът си приличат много. Затова за Раците ще има доста хубави моменти през сезона на Скорпионите. Те трябва да очакват много романтични жестове, флиртове, забавни купони. Раците ще имат и много възвожности да проявяват креативност. Те ще са заредени с енергия, а това ще им помогне да просперират в работата, ще се справят отлично със задълженията си и ще са в перфектно здравословно състояние. Трябва просто да са малко по-търпеливи в края на месеца.

Лъв

Лъвовете ще излязат от черупката си. Октомври не беше много успешен за тях и ще чувстват това и в началото на ноември, но после нещата ще се наредят. Ще се занимават с творчество, което ще ги накара отново да се почувстват като себе си. Ще са във вихъра си, ще реализират свои арт проекти и ще се забавляват. Ако още не са срещнали любовта, много е вероятно сега това да се случи. Ще са толкова чаровни, нахъсани и привлекателни, че трудно някой ще им устои.

Стрелец

Юпитер, планетата на късмета, богатството и щастието, ще бъде в знака на Стрелците през следващите 13 месеца. От 8 ноември нататък тези знаци ще бъдат като благословени.  Ще получават това, което искат, ще пробият в сфери, в които не са подозирали, че ще успеят, и ще имат възможност да отидат на поне 2-3 вълнуващи пътешествия. Те обожават пътуванията, така че това ще ги зареди с енергия.Стрелците ще имат чувството, че ноември е началото на една приказка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *