Чудо! Мъж излезе от кома час преди да му дръпнат шалтера

Мъж, изпаднал в двуседмична кома излезе от нея по чудодеен начин, само час преди да изключат животоподдържащите му системи, съобщи британският Метро. Мартин Джарвис не можел да дойде в съзнание повече от 14 дни след направена мозъчна операция. Тя била за премахването на тромб от кръвоносен съд в мозъка му.
Лекарите съобщили на роднините му, че вероятно той никога повече няма да излезе от кома. През това време Мартин лежал с цял куп животоподдържащи апарати в дома си в Стафордшър.
Когато лекарите предупредили семейството, че вероятно ще трябва да изключат системите, неговите близки се събрали в дома, за да се простят с него. Оставало едно последно сканиране на мозъка, но за медиците то било просто процедура – те отдавна били отписали мъжа.И точно преди тази последна операция, след която лекарите щели да му дръпнат окончателно шалтера, Мартин Джарвис отворил очи и се усмихнал на роднините си. Хирургът, който бил в стаята по това време, заявил, че не е виждал нищо подобно през цялата си кариера.
Мартин все още е слаб – на апаратно дишане е, но бързо се оправя.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *