Чутовен скандал в „Капките”! Софка бясна на Фънки

Софи Маринова вдигнала чутовен скандал на Фънки след края на последното си участие в „Като две капки вода”. Ромската перла не издържала и избухнала срещу рокаджията заради фаворизирането му на колегата й Константин.

В предаването в понеделник ясно се видя, че фолк певицата се е разфучала и не спира да нарежда Фънки, който за пореден път я поряза с оценките си, макар Софи да положи огромни старания в последните епизоди на шоуто.

Миналата седмица тя влезе в кожата на Васил Найденов, а тази на „Джипси кингс”, но така и не получи висока оценка от него.
„Каквото и да направи Коцето получава само високи оценки от Фънки. Деветки и десетки. Симпатични са ми и двамата, но не може така да се прави. Прецакват се останалите участници! На всякакви езици пях, постарах се, но високи оценки не получих”, викала още Маринова.

На живите предавания и зрителите можеха да видят, че Софи нито веднъж не се усмихна при раздаването на оценките на жури и участници, пише “България днес”. И въпреки че до тогава сдържаше яда си, сега се видя колко е разочарована в действителност.

Свидетели на скандала станали и хора от екипа, които напразно опитвали да успокоят вбесената изпълнителка. Факт е, че заради шоуто Софи и Коцето развалиха и личните си отношения.

Певицата е спряла да ходи на афтърпартитата в неговия клуб, а той спря да я кани на участия там. Поведението на Коцето му спечели и обществено недоволство особено след подигравателния начин, по който изпълни образа на народната певица Бинка Добрева.

Въпреки критиките към него, Фънки му стана на крака и му ръкопляска, твърдейки, че бил велик.
Поведението на Фънки изнерви дори Катя от дует „Ритон”. В социалните мрежи тя публикува коментар, с който ясно и точно изрази негодуванието си.

„Софи Маринова е много добра в „Капките”. Като слушам Фънки какви ги наговори, само и само да спечели Коцето… Ужас”, написа още ритонката.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *