Шаман дарява Дарина Павлова с внуче

Хавайски шаман помага на дъщерята на Дарина Павлова – Паола, да зачене, научи „Галерия“. Наследничката на покойния мафиотски бос Илия Павлов от години се бори със сериозни репродуктивни проблеми, а наскоро отчаянието я отвело при именит кахуна на остров Мауи.

Паола наскоро призна публично за гинекологичното си заболяване ендрометриоза. Болестта води до срастване на някои вътрешни органи, а при ненавременно лекуване – и до стерилитет.

„Години наред се боря с хроничното си заболяване и няма да се извинявам пред никого. Ако моят работодател не може да прояви човечност и да разбере защо всеки месец в продължение на 24 часа аз се превивам от болка и не мога да стана от леглото, тогава нямам нужда от тази работа“, откровеничи Паола в социалната мрежа.

Заради тежкото си заболяване Паола е освободена от поста си и така започва да преподава курсове по медитация. Преди няколко месеца тя се е подложила на лапароскопска операция, която е отстранила кистите и срастванията, а в момента е на хормонално лечение, разкриха наши източници.

Миналия месец с годеника й бяха на сватба на свои близки на Хавайските острови. Именно по време на престоя им там Паола се срещнала с хавайския кахуна, който лекувал жени с подобни проблеми.

Дарина Павлова вече има една внучка от дъщеря си Венцислава. 4-годишната

Алба обаче не е кръв на Мадам Мулти, тъй като Венцислава е дете на Илия Павлов от първия му брак. Въпреки че не й е биологична майка, Дарина винаги се е отнасяла с нея като с такава.

Паола и Дан трябваше да се оженят миналата година, но сватбата се отложи. Според слуховете за отлагането настоявала милионерската щерка, която искала първо да е сигурна, че може да го дари с деца.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *