Шампионски пояс за Тервел Пулев след брутален нокаут още във 2-ия рунд!

След 11 мача на професионалния ринг Тервел Пулев успя да спечели шампионски пояс в 12-ия си мач. В зала “Арена Армеец” по-малкият брат Пулев прекрати срещата срещу Леонардо Бруцезе още във втория рунд, нокаутирайки италианския пртендент за европейската титла в полутежка категория.

РАЗВОЙ НА МАЧА

Рунд №1

Тервел излезе пределно концентриран и веднага започна да притиска съперника си, който му отговори с няколко контраатаки с ляв прав. Още преди да изтече първата минута Пулев влезе остро с два поредни прави удара, пращайки италианеца във въжетата. Крошето на българина пък попадна право в лявото около на Бруцезе. Брутално второ поредно кроше и ъперкът в тялото пратиха Бруцезе на земята – първи нокдаун в мача. Канонадата на Пулев продължи, докато Бруцезе се опита на няколко пъти да влезе в клинч.Италианецът се опита да атакува в края на рунда,но получи още няколко тежки удара – поредица от крошета и втори нокдаун в рунда.

РУНД №2

Още в самото начало на втория рунд Тервел налетя здраво срещу италианеца и с нова серия от крошета го прати за трети път на земята, този път за последно – нокаут и шампионски пояс за Пулев!sportlive.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *