Шампионът по таекуон-до Росен Николов единственият номиниран за областен председател на АБВ на конференцията в неделя

Шампионът по таекуон-до Росен Николов е единствената номинация за областен председател на партия АБВ в Пиринско и със сигурност на областната конференция тази неделя в Благоевград ще бъде избран на поста. Николов, който в момента е вр.и.д., е предложен от всички партийни структури в областта, сред които и най-многочислената – благоевградската, в която членска маса е над 400 души.

За конференцията е потвърдил присъствието си членът на Изпълнителното бюро на АБВ Румен Петков, който само преди 3 дни обяви в национален ефир, че огласеното от Корнелия Нинова масово преминаване на членове на АБВ в БСП е само в главата на бившия областен председател Димитър Атанасов и Тони, с която той живее на семейни начала в Петрич.

Думите му бяха потвърдени от общинския председател на партията в Благоевград Владимир Елезов, който в момента е втори мандат член на общинското ръководство на партията и на ИБ на АБВ.

„Видях декларацията, с която Атанасов е пристанал на БСП, и смело мога да заявя, че става въпрос реално за 2-3 семейства, които отиват при Корнелия Нинова”, твърди Елезов. В нея от името на общинската организация в Банско, където всъщност партията няма структура, се е разписал Кушлев, който живее в София. За благоевградската организация подпис е сложил бившият банкер Христо Христов, който се появи в АБВ около последните парламентарни избори, но никога не е бил член на партията, дори декларация за прием не е подавал. Някои от подписаните дори обяснили пред временния областен председател Росен Николов, че никога не са виждали декларацията.

Съчувствам на БСП – Петрич, че Атанасов, когото изключихме през март т.г. заради абсолютно бездействие и нежелание в продължение на 1 г. да вдига телефона на членовете на ИБ, иска да им стане член, но той вече не е наш проблем”, категоричен бе Елезов.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *