Шарапова разкри душата си след тайна среща с Григор: Беше толкова…

Тенис звездата Мария Шарапова коментира… Григор Димитров. И по-скоро тяхна среща, която се е състояла в края на 2016 година. Откакто се разделиха и двамата не са коментирали по-дълго отминалата им връзка. Този път Мария го направи в интервю за модно списание.

Двамата се засекли в Ню Йорк. “Затворихме един ресторант, след като говорихме пет часа,” сподели Шарапова за случайната среща. “Той бе толкова важна част от живота ми и продължава да бъде много деликатна, сложна личност,” добави Мария. “Беше толкова приятно да бъдем просто нормални човешки същества,” завърши тя темата с Григор.

Шарапова призна, че не е сигурна в това, дали някога ще срещне “сродната си душа”. “Може би съм прекалено трудна. Наистина искам деца,” разкри тя. “Сега обаче съм твърде концентрирана върху професията си, и честно казано, това е причината за провала на повечето ми връзки. Не мога да живея с мисълта, че жертвам едно нещо за друго. Мразя думата баланс. Какво е балансът? Защото 50 на 50 означава единствено, че даваш само 50% на нещо.”

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *