Шарапова сипе суперлативи за Григор

Бившата №1 в женския тенис Мария Шарапова, която наскоро пусна на пазара автобиографията си “Неудържима. Моят живот досега”, е решила да не разкрива никакви пикантни подробности от романса си с Григор Димитров.

Тя споделя само добри думи за Гришо и запазва тона, който двамата зададоха след раздялата си – да не обсъждат публично причините за разлъката.

Звездната двойка беше заедно няколко години, но връзката им се разпадна, като и двамата запазиха дискретност. Рускинята и българинът винаги са демонстрирали добри чувства един към друг, акцентира “Новспорт”.

“Григор има толкова много потенциал. Това е дар, но и проклятие. Защото той не просто иска да спечели, иска да го направи по красив начин. Ако прави нещо, иска да е перфектно, или въобще не го прави”, пише Шарапова за Григор.

“При него е “или ще е незабравимо, или въобще не трябва да го има”. Може би точно затова все още не може да разкрие напълно огромния си потенциал”, добавя рускинята за бившия си в автобиографията си.

Шарапова обаче обясни защо в тениса е трудно да имаш връзка. Тя разясни, че един топ играч никога не си е вкъщи и за това може да живее само с друг тенисист или пък с човек, който отдава целия си живот на своята половинка и я следва по всички турнири, превръщайки се в част от антуража й.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *