Шегаджия разигра полицаи по уникален начин /СНИМКИ/

33-годишният Саймън Лаприз от Монреал се пошегувал с пътната полиция, като направил абсолютно достоверно изглеждащ автомобил от сняг. След това той го поставил на оживен път. Първоначалната мишена на шегата били почистващите пътищата, но Саймън останал още по-доволен от ефекта след включването на ченгетата, съобщава life.ru, цитиран от Трафик нюз бг. Саймън Лаприз, който работи като дърворезбар разказва, че нямал намерение да си прави майтап с полицията.
„Аз направих снежния автомобил, за да се повеселя и добавя малко творчество в този прекрасен ден“, обяснява той.
Пристигналите сътрудници на пътната полицията обаче явно взели снежната скулптура за паркиран неправилно на пътя автомобил и даже започнали да пишат фиш за глоба на евентуалния собственик.
Малко след това обаче полицаите разбрали грешката си, но подходили към ситуацията с чувство за хумор – посмели се над себе си и оставили на Саймън бележка на бланка за глоби.
Постът за снежния автомобил и озадачените полицаи се появи на портала Reddit, където събра повече от 13 000 плюса и около 300 коментара. Коментиращите оцениха както майсторството на „снежния скулптор“, така и отговорния подход на ченгетата, попаднали в нестандартна ситуация.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *