Шестокласнички колабираха на импровизиран купон, докато учат онлайн

Две шестокласнички, на 12 и 13 години, колабираха след импровизиран купон в Благоевград. Инцидентът е станал вчера на обяд, докато момичетата имали онлайн часове. Те се събрали сутринта в апартамент в жк „Еленово”, където живее една от шестокласничките, за да учат заедно. Междувременно си устроили парти и до обяд вече били в неадекватно състояние.

Едната ученичка, дошла на гости, се почувствала зле и си тръгнала. Слизайки с асансьора, мъж от входа забелязал, че момичето, което било по чорапи, видимо не изглежда добре и подал сигнал на тел. 112. Шестокласничката седнала на пейка пред блока и започнала да повръща. В това време пристигнала линейката, а изненадващо се прибрала и майката на другото момиче, която не успяла да събуди дъщеря си.

Двете шестокласнички са транспортирани до Спешен център. Впоследствие едната е освободена за домашно лечение. Другото дете е интубирано и е транспортирано за „Пирогов”, като според запознати няма опасност за живота му.

Момичетата са ученички на ХІ ОУ и VІІІ СУ, научи „Струма”.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Ако не си помагаме ...

    Разбиха ни държавата!
    Разбиха целия свят шепа алчни човеци, за да подчинят човечеството на първичните си инстинкти – да грабят, да грабят и да властват.

    Тези античовеци ни откраднаха Живота и Бъдещето.
    Ще трябва да си ПОМАГАМЕ и да не караме и да си завиждаме, щот ЗЛОнамерието ще ни затрие като земно население!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *