Шест невинни лъжи, които казвате на половинката си

Да бъдем честни, поне веднъж в живота си сте лъгали партньора си дори за нещо дребно, което смятате за безобидно. Макар че лъжата не е нещо хубаво, намираме извинения да я използваме, за да накараме другия да се почувства добре, нали? И все пак замислете се, че ако вие му прилагате тези „невинни“ похвати, дали той винаги е искрен с вас? Ето кои са едни от най-често срещаните „невинни“ лъжи, които казваме на половинката:

1. Мисля за теб през цялото време
Физически е невъзможно да мислите за някого толкова време, но често използваме този израз да накараме любимия човек да се почувства важен и специален. В това няма нищо лошо, нали… правите го от добро чувство.

2. Имаш страхотно чувство за хумор
Мъжете особено винаги тайно се надяват шегите им да са успешни и оценени от нежния пол. На него обаче невинаги му се получава… и вие не искате да нараните егото му.

3. Харесвам приятелите ти
Не е задължително да имате обща компания с половинката, нито да харесвате приятелите му, както и той вашите. И все пак той ще се чувства по-спокоен, ако вярва, че одобрявате компанията му и няма да му „триете сол“всеки път когато излиза на по бира с тях.

4. Ти си гениален
Мъжете обичат да се чувстват полезни. Дайте им шанс за това и не пропускайте да ги похвалите дори за най-малкото усилие от тяхна страна. Това ще ги мотивира да бъдат и по-активни и да помагат повече, така че си правите услуга, дори да преувеличавате в похвалите.

5. Родителите ти са като моите
Дали? Дори да не сте в прекрасни отношения с родителите си, те винаги ще са ви по-скъпи и ще имате по-голям толеранс към тях, отколкото към неговите. Подобни сравнения са малко пресилени, макар че крайната ви цел е ясна – да му покажете, че се разбирате с майка му и баща му.

6. Никога няма да те лъжа
Откъдето и да го погледнете това признание е пълна лъжа! По всяка вероятност вие имате предвид, че няма да го лъжете за съществени неща, за чувствата си към него и т. н. Но лъжата си е лъжа, дори да е съвсем, съвсем миниатюрна.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *