Шест фирми наддават за поръчката за подмяна на 5,6 км водопровод в Яхиново за 1,6 млн. лв.

Огромен интерес предизвика обществената поръчка на община Дупница за избор на изпълнител, който да подмени водопровода в най-голямото село в общината – Яхиново. 1 591 603,27 лева без ДДС е заложената сума, която е за инженеринг, а около 5,6 км е прогнозната водопроводна мрежа, която ще бъде подменена изцяло с нова. Условията за реализиране на самите дейности е между 120 и 180 календарни дни.
Комисия с председател зам. кмета Крум Милев в присъствието на представители на участниците в поръчката и медии отвориха документите на кандидатите. Те са: ДЗЗД “ЕНЦ Яхиново” – София, ДЗЗД “Строй Консулт 2019” – Благоевград, “Бул Строй Инвест” ЕООД – София, “ДЗЗД “Руен-Лесс” – Кюстендил, “Булплан Инвест” ООД – Кюстендил и ДЗЗД “Монолит-Яхиново” – Благоевград. Комисията продължава работа по документацията им, като на следващ етап ще обяви дата за второ открито заседание, на което ще бъдат отворени ценовите оферти на допуснатите.
За другите две села, в които предстои подмяна на водопровод – Бистрица и Самораново, в следващите дни ще бъдат обявени датите за отваряне на ценовите предложения от участниците. Общата сума за трите села е над 5 млн. лева за тази дейност.
ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *