Шефката и тримата капитани на орлетата с талисмана Пиренцо зарадваха с подаръци малчутаните в детско отделение на МБАЛ – Благоевград

Силният човек във ФК „Пирин“ Ива Дацева-Уорън и тримата капитани на орлетата Димитър Благов, Владислав Златинов и Веселин Ганев с талисмана Пиренцо посетиха вчера детско отделение на МБАЛ – Благоевград. Гостите от „Дъбравска“ 1 зарадваха малките пациенти с подаръци за Коледа с логото на клуба, с които отрупаха празничната елха. Най-големи емоции предизвика появата на Пиренцо, с когото малчуганите и техните майки си направиха фотосесия. Шефката и футболистите се бяха издокарали за случая с коледни шапки и рога, а пожеланията се въртяха около бързото оздравяване на дечицата, по-големите от които обещаха да бъдат редовни зрители на мачовете на най-обичания отбор в Югозапада.

Междувременно новата власт в „Пирин“ поднесе коледна изненада на играчи и треньори с откупуването на наследения автобус, който в последните години се ползваше от първия тим, но не беше собственост на клуба. Возилото ще бъде оставено на разположение на детско-юношеските формации, а за представителния отбор до няколко дни ще пристигне нов луксозен рейс.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *