Шефът на КАТ – Петрич А. Георгиев отнесе два тупаника от развилнял се съпруг в опит да потули женска свада

Началникът на КАТ в Петрич Андреано Георгиев пострада посред бял ден, докато се опитвал да защити безпомощна жена.

Инцидентът с полицейския началник се случил преди около седмица при I ОУ “Кочо Мавродиев” в южния град. Неволни свидетели на инцидента казаха пред „Струма”, че Андреано минавал с автомобила си покрай училището, където имало голяма разправия между две жени. Той отбил, слязъл от колата и се втурнал да разтървава жените. Докато потушавал разпрата, съпругът на едната се появил и ударил с юмруци катаджията А. Георгиев в корема. Всичко станало пред свидетели. Напрежението се нажежило още и бесният съпруг започнал да сипе закани срещу катаджията. Веднага е подаден сигнал на тел.112. На място пристигнал полицейски патрул. Всички са закарани на разпит в полицията, след което агресивният нападател е освободен, без да бъде задържан за 24 ч. заради нападението върху полицай. Няколко жени също са дали показания, тъй като били очевидци на случилото се.

По данни на МВР в момента тече проверка по случая с Андреано Георгиев. Нападателят не се славил с много добро поведение, но пък до момента бил с чисто съдебно минало.

В Петрич се коментира и друга версия, че инцидентът се разиграл заради сина на въпросния мъж, тъй като карал бързо с моторче, а полицаят Георгиев му направил забележка. При това момчето съобщило на бащата, който мигновено дошъл на място и настанал лют скандал с няколко бързи тупаника.

По случая се работи, уверяват от полицията.

ВЕРА СТЕФАНОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. петрич

    оо тоя Андреано се прави на голем шеф и в махалата,мисли си че е у полицията.
    Да ама не,да не му спукат и главудата така ако продължава да се заяжда се с хората!!!!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *