HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Шефът на „Озеленяване“ в Сандански даде банкет за подчинените по случай 1 г. на поста

Началникът на отдел “Озеленяване” в Сандански Георги Каменаров събра 40 служители през почивните дни на тиймбилдинг по случай 1 година, откакто зае управленческата длъжност.

За 12 месеца екипът засади стотици декоративни и екзотични растения, премахна болните дървета, които имаше опасност да се счупят, и реализира ред други положителни начинания за града. Безспорно най-атрактивната идея на Георги Каменаров се оказаха екзотични пернати – пауни, лебеди, патки, гъски, токачки, които през деня се пускат да се разхождат свободно в парк “Свети Врач” и го оживяват по неповторим начин.

За една година шефът на озеленяването организира с лични средства 10 банкета на служителите от отдела му с убеждението, че така хората ще се сплотят и ще заработят по-добре. Последният тиймбилдинг се проведе в ресторанта на спортния интернат в парковата зона на града, а масите бяха отрупани с мезета, топла скара и питиета. За доброто настроение на всички звучаха музикални изпълнения, а шумни наздравици ехтяха през целия следобед.

„Тиймбилдингът ни има амбицията да развие позитивната комуникация и способността да ни накара да работим заедно за справянето с дадени проблеми като един отбор. Целият колектив сме благодарни много на началника ни, може да ни е скъсал от работа, но това го е направил за благото на всички санданчани и курортисти. Това, което свършихме за тази една година, не е било с нито един началник до момента. Оправи се мирото, всички алеи и чешмички в парка, които не работеха от години, вече са в експлоатация. Хората все са неблагодарни, ние правим нашето за доброто на всички, пък пълна угодия, както се казва, никога няма”, каза вчера работникът Николай Ангелов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *