Топ теми

Шефът на спешните медици в Пиринско д-р Кр. Михайлов посрещна 70 гости за юбилей

Със 70 гости – семейство, приятели и колеги, директорът на Центъра за спешна медицинска помощ в Благоевградска област д-р Красимир Михайлов отбеляза 60-годишния си юбилей. На изисканото вечерно парти в благоевградско заведение всеки от гостите бе лично обгрижен от домакина, за да се чувства комфортно.

За настроението на огромната компания се грижеше нарочен оркестър, пристигнал чак от Пехчево. Виртуозните музиканти грабнаха новите си приятели от братска България още с първите акорди на инструментите си, а букетът от балкански хитове изстреля всички на дансинга. Естествено, пръв излезе д-р Михайлов, който откри вечерта с нежен блус с любовта на живота си – съпругата д-р Райна Калпазанова. Тежкото мъжко хоро пък разлюля цялото заведение и вкамени дори самоотвержения персонал, грижещ се масите и мокрият бар да са винаги добре заредени и нищо да не липсва.

Освен изящна на външен вид, празничната торта с надпис „Честит юбилей” се оказа и божествена на вкус.

Партито продължи до късно вечерта, което не попречи на д-р Михайлов още на следващия ден да се появи в кабинета си, за да почерпи онези колеги, които не успяха да присъстват на купона му.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *