Шефът на ФК „Марек“ Цв. Видински: Не може да сме първи, а целта ни да е 6-о място

Напук на безпаричието и неясното финансово бъдеще, президентът на ФК „Марек“ Цветан Видински предрече оптимистичен край на кампанията и запазване на лидерската позиция в третия ешелон на Югозапада.

„Казах на момчетата на първата тренировка за 2021 г., че не може да сме първи в класирането, а целта ни да е шестото място. Искам да завършим там, където сме в момента. Пролетната ни програма е добра и не толкова. Приемаме на „Бончук“ почти всички основни конкуренти в челото, а гостуваме на последните в таблицата. Все пак това, че сме домакини на силните отбори, не означава, че вече сме ги победили. Не бива да забравяме и страничните фактори. Очертава се жестока битка, защото съперниците правят селекция и организация. Влияят и странични фактори“, предупреди подопечните си клубният шеф.

„Всички обещани суми на футболистите са изчистени и няма човек, който да е уведомил, че напуска. Появата на кмета Методи Чимев в съблекалнята от дълго време насам ясно показва, че пак сме го запалили. Преди година бяхме почти изпаднали и тогава не му е било приятно да идва да ни гледа. Сега резултатите и най-вече играта ни са коренно различни и имахме очи да го поканим и той се отзова. Общината е основният благодетел на отбора, от друго място пари не получаваме“, каза още Цв. Видински.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *