Шеф в БФС донесе на крака футболни топки в Сандански и инспектира новия изкуствен терен

Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов бе на планирана визита в Сандански. Футболният шеф пристигна в компанията на председателя на областната централа Александър Кабзималски и се срещна с градоначалника Атанас Стоянов, президента на “Вихрен” Георги Манолев, капитана на първия отбор Валери Георгиев, треньори и таланти от местната ДЮШ.

Преди няколко месеца от БФС помогнаха за поставянето на нова изкуствена настилка на терена до градския стадион, а сега гостът връчи на първия тим  футболни топки за първенството в ЮЗ Трета лига. Кметът Ат. Стоянов благодари за даровете и жеста, като изрази надежда, че догодина по същото време детелините вече ще  са си осигурили промоция във Втора лига.

От клуба излязоха и с обръщение към привържениците след победата на представителния тим с 2:1 срещу „Надежда“ през уикенда. “Изразяваме огромната си благодарност към феновете за тяхната гореща подкрепа, оказана ни по време на първия мач от новото първенство. Песните и факлите отново се завърнаха в нашия дом и дадоха криле на футболистите в оказалата се твърде тежка битка. Видно е, че сме длъжници на публиката си, но ще даваме всичко от себе си, за да ви радваме с играта си на терена. Само “Вихрен!”, написаха от ръководствто на отбора.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *