Шеф на комитите заменя наказания Ат. Ласков на ст. „Цар Самуил“

Административният директор на комитите Иван Златински поема кормилото на „Беласица“ днес с опашкаря „Балкан“ в отсъствието на наказания наставник Атанас Ласков. На трибуните за втори пореден мач сяда десният бек Александър Смилков, който изтърпява санкция за натрупани 9 жълти картона. Мястото в неговата зона заема Атанас Карачоров, а предвид успешния мач, който бяло-червените изиграха преди седмица с „Пирин“ /Рз/, промени сред титулярните 11 не се очакват. Контузени в лагера на петричани няма, всички са готови за битката срещу закъсалия тим на Иван Редовски.

Всъщност зелените от Ботевград едва предишната събота успяха да стигнат до пълен пролетен успех с победата над „Ботев“ /Ихт/ и пристигат на стадион „Цар Самуил“ с идеята да откраднат нещо, което да добавят към скромния си точков актив, който на този етап ги праща в зоната на здрача. За мача в Петрич към гостите се присъединява Никола Иванов-Шейха след изтърпяна санкция, други контузени и наказани в ботевградския тим няма.

„Очаквам с хубава победа да затвърдим доброто представяне срещу разложани предишния уикенд. Доволен съм от абсолютно всички, които играха предишната събота. Футболът е колективен спорт и много се надявам подсигуряването и взаимопомощта, която момчетата демонстрираха срещу пиринци, да се пренесе и в предстоящия двубой с „Балкан“, си пожела Ив. Златински.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *