Шкумбата обявен за музикално издирване

Димитър Туджаров- Шкумбата е обявен за издирване! Полунашега, полунасериозно новината в социалните мрежи обяви продуцентът Игор Марковски.

Лицето Димитър Неделчев Туджаров (по прякор „Шкумбата“) е обявен за музикално издирване. Моля да се яви да си довърши започнатото в студиото, за да не го търсим ние по един друг (канален) ред!“, написа Марковски.

„Песен, която все още не е се е появила на белия свят, вече има забрана (със съответните документи) да бъде излъчвана, разпространявана, мултиплицирана (каквото и да значи това!), като всякакви части от нея ще бъдат строго преследвани и санкционирани!

Забранената песен има за заглавие •Бе Ге Сага• (za onezi, koito mogat da 4etat 4ujdi ezici – •BG Saga•). Който иска да докладва за песента нека звъни на 02/95210ХХ – анонимността е гарантирана – от съображения за сигурност разговорите се записват!“, гласи постът на известния продуцент.

Игор Марковски публикува и черно-бяла фотография на Шкумбата. „Снимката е илюстративна. Не е ясно към днешна дата дали лицето не е/или е претърпяло пластична/и операция/и“, пише шеговито Игор Марковски.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *