Шокиращата история на 5-г. момиченце, което роди (ВИДЕО)

Когато коремчето на малката Лина Медина започнало да нараства, докторите били убедени, че тя страда от някаква форма на огромен тумор, предаде британското издание The Sun, цитирано от 24 часа. В този момент момиченцето е едва на 5 годинки. След направени изследвания, специалистите откриват, че тя е бременна в седмия месец и няколко седмици по-късно ражда здраво момченце. Почти 80 години по-късно Лина все още е най-младата майка в световен мащаб.

Тя е родена в малко селце в Перу през 1933 г. в бедно семейство. На 5-годишна възраст майката на Лина забелязва, че коремчето й нараства стремглаво, след като малкото момиченце започва да се оплаква от болки в стомаха. Само няколко седмици по-късно на 14 май 1939 г. тя ражда момченце чрез цезарово сечение, тъй като тазът й е бил прекалено малък за естествено раждане. Бебето се ражда 2,72 кг и го кръщават на доктора, който го изражда, с името Джерардо. След появата на новороденото, лекарите откриват, че 5-годишната майка има зрели полови органи и страда от заболяване, наречено “преждевременен пубертет”.

 

Обвинили бащата в насилване на дъщеричката му и така обяснили как тя е забременяла, заради което мъжът е бил задържан. По-късно обаче е освободен от ареста поради липса на доказателства и така до днес самоличността му остава неразкрита. Пораствайки, Джерардо през цялото време вярвал, че Лина е неговата по-голяма сестра, но когато станал на 10 години истината била разкрита пред него.

Той е израснал здрав, но на 40-годишна възраст през 1979 г. починал, след като страдал от костно заболяване. Лина е все още жива на 85 години и не споменава първата си бременност. Тя се е омъжила за съпруга си Раул през 1970 г. и малко след това ражда второто си дете. Случаят на Лина Медина често се счита за измислица, но лекарите твърдят, че имат биопсии, които доказват, че тя наистина е била бременна.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *