HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Шокираща новина за пушилия марихуана играч на Левски

Далият положителна проба волейболист на Левски Спас Байрев беше шокиран с новината, че вече не е част от клуба. Ръководството на “сините” начело с президента Владимир Николов взе решение да освободи играча. Както вече стана ясно, диагоналът Байрев призна, че е пушил марихуана, пише Блиц.

“Байрев беше освободен от отбора, след като стана ясно, че е дал положителна проба за употреба на канабис. Тестът е бил направен след мача с ЦСКА на 22 февруари. Новината за положителната проба на Байрев дойде няколко часа преди втората среща с Добруджа 07, но от националния Антидопингов център подчертаха, че не е законосъобразно да бъде давана официална информация по случая, докато самият състезател не се яви пред комисията и подпише протокола”, съобщиха от “синия” клуб.

Президентът на Левски Владимир Николов призна, че е изключително разочарован от постъпката на състезателя. „За мен това, което се случи, е недопустимо и в пълен разрез с разбиранията ми за професионализъм – спрямо клуба и спрямо останалите момчета в отбора. Проведохме разговор с играча и взехме решение, че не можем да продължим съвместна работа. Една от най-важните ни цели е да изграждаме отбор, който да бъде пример за подрастващите, да възпитаваме определени ценности и да защитаваме по най-добрия начин името, което носи клуба ни. Въпреки това развитие на нещата,  желая успех на Спас и се надявам да намери своя професионален път”, каза Владо Николов.

Снимка: LAP.BG

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *