ШОКИРАЩА СВАТБА! Италианка се ожени за себе си

Сватба като сватба – с вричане във вечна вярност, с хвърляне на букет, с обилен банкет за сто души, с огромна торта, с просълзени родители и близки, с шаферки, накрая и със сватбено пътешествие. С тази разлика, че пред „длъжностното лице“ с наметната през рамо трикольорна лента, както и по време на цялото тържество, вместо двама младоженци навсякъде се вихреше само един – издокараната в приказна бяла рокля булка. Тоест четирийсетгодишната фитнес – инструкторка Лаура Мези от близкото до Милано градче Лисоне, която надяна на безименния си пръст на лявата ръка венчален пръстен, изработен от две преплетени халки. И която се закле да обича до гроб себе си и децата, които Господ Бог евентуално й би дарил при съвкупление с някакъв секс-партньор…

Ако се вярва на собствените й думи, казани пред репортери, хубавичката и стегната блондинка си била обещала на 38 години, че ако до 2 години не срещне принца от приказките, ще се ожени сама за себе си, пише монитор. Просто защото според нея било крайно време да демонстрираме по някакъв начин, че трябва да си се обичаме такива, каквито сме, при това много. Разказала за намерението си на нейните близки, те отначало я взели на подбив, но накрая кандисали и подкрепили идеята й. Дори брат й намерил негов приятел – общински служител, който в последствие изиграл достойно ролята на бракосъчетаващото лице, та било то и бутафорно. А масрафът за сватбата, възлизащ на около 10 хил. евро, Лаура заплатила от собствения си джоб, като най-много пари се била изръсила за сватбената рокля. Подаръците в пари на обичащите я роднини и приятели обаче надхвърлили почти двойно похарчената сума, и младоженката на квадрат, както я нарекоха с лека ирония италиански медии, останала много доволна. И след купона тя потеглила за баровския курорт Марса Алам на Червено море.

Ако не друго, то съвсем скоро Лаура може да си намери принца от приказките и да й се наложи да се саморазведе – писаха вчера закачливо два-три авторитетни вестника. Защото според пишещото братство тя си била направила със „сингъл сватбата“ такава реклама, че няма начин да не се появят сериозни кандидати за ръката й. Косвено доказателство за това станал броят на последователите й в социалните мрежи, които само за ден скочили десетократно!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *