ШОКИРАЩО! Български учен отрече Теорията на Айнщайн

Български учен отрече Теорията на относителността на Айнщайн и я нарече „обида за интелигентността на човека“. Тя трябва да бъде премахната, защото води до объркване на цялата съвременна физика. Това каза на пресконференция физикохимикът проф. Веселин Нонински, който живее в САЩ и е бивш университетски преподавател в университети в Масачузетс и в Ню Йорк. Според него трябва да спре държавното финансиране на такива „абсурди в науката“, съобщава дарик.

Според него теорията е грешна, защото почива на иначе правилни математически изчисления, но пренесени във физиката, те водят до грешни, дори абсурдни изводи.

„Теорията на относителността е нещо, което идва вследствие на никаква логика, от небето пада и самата същност на тази теория е вътрешно противоречива, което я прави нетеория и я прави нефизична, ненаучна и псевдонаука“, каза той.

На въпрос, ако светът се отрече от Теорията на относителността, до какви последици ще доведе това, проф. Нонински заяви, че ще се стигне до „излекуване и освобождаване от интелектуалното робство“, в което по думите му е света сега.

Според професора за такива теории не трябва да се харчат парите на данъкоплатците, а който иска, да търси частни източници на финансиране.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Инфо от 2015

    “Веселин Нонински (vesselin noninski, известен кат 6без5 в нюзта), синчето на червеното професорче от вхти Христо Нонински. кат че ли от 1 дупка са излезли. шаманчетата Веселинчо и тати му бяха 1-те БГ-ски кретени, които експериментално потвърдиха опитите за студен термоядрен синтез на Fleischmann и Pons (1989). 6без5 след това бe пожизнено уволнен от всичките академии на всичките земни кълбета, и изкукуригва сам в апартаментчето си в ню йорк – закупен с червени пари в края на 90-те”…

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *