HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ШОКИРАЩО РАЗКРИТИЕ! Гей афера в основата на стрелбата по Наско Италианеца

44-годишният Атанас Николов, който снощи бе прострелян в центъра на Поморие, проговори пред Флагман.бг., съобщавайки скандални подробности за вендетата срещу него. Според Николов, който твърди, че през целия си живот имал прозрачен бизнес и има солидно образование в Италия, както и никога не се занимавал с нещо незаконно, той е поръчан от съседа му – прокурор от Бургас.

Според него държавният обвинител, който заема висш пост в прокуратурата, искал да го сплаши, за да не би Атанас да се разприказва за смутената му сексуална ориентация.

Прокурорът, чието име към момента не се съобщава, според Атанас Николов бил гей. Простреляният твърди, че държавният обвинител го обслужвал орално многократно. В момента, в който той решил да прекрати отношенията си с него, защото държал да остане на десния бряг, му станал враг номер 1 и направил поредица от постановки.

Последно го обвинил, че му откраднал буркани с лютеница и автомобилно масло от мазето, заради което пратил шестима униформени в дома му да го арестуват.

„Това са пълни глупости. Аз да крада лютеница и масло?! Само коланът ми струва 350 лв., нося костюм Долче и Габана. Не съм пропаднал да крада по мазетата”, каза Николов.

За инцидента, който едва не коства живота му, Атанас Николов разказа: “Както всяка друга вечер, изведох кучетата си и в района на старото пристанище ме нападнаха двама мъже с качулки. Единият от тях залепи пистолета в гърдите ми. Каза ми да спра да се ебавам с властта. След това се сборихме, аз натиснах пистолета надолу и тогава той произведе изстрел, който ме прониза в корема. За щастие раната бе лека и днес все още съм жив.”

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *