Шок! Жена и любовникът ѝ си викнаха такси, зад волана се оказа съпругът на неверницата

В Колумбия жена в компанията на своя любовник си поръча такси, чийто шофьор се оказа не кой да е, а нейният съпруг. Това съобщава изданието El Espectador.

Тази прелюбопитна история се е разиграла в град Баранкиля. Младата жена Йеми и любовникът ѝ Хесус са криели своя роман повече от година. Колумбийката била до такава степен захласната по своя нов любим, че въобще не разбрала, че мъжът ѝ започнал да припечелва като бакшиш. Съпругът, при това, също не бил много откроен с нея. В Uber той бил регистриран с профила на свой приятел и работил с неговата кола.

На 25 септември любовниците си извикали такси. Те разгледали данните на шофьора, който им се паднал, и разбрали, че не го познават. Какво ли е било тяхното учудване, когато, оказвайки се вече в колата, Йеми видяла на седалката на водача своя съпруг, който също без да подозира нищо пристигнал, за да изпълни поръчката.

Уви, но развръзката на тази история остава загадка не само за нас, но и за местните източници. Те съобщават, че двойката е успяла да избяга от мястото, където била “разконспирирана”, но някои пишат, че между съпрузите избухнал скандал веднага, след като всички излезли от колата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *