HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Шофьорът в Кукления театър Г. Георгиев с парти отбеляза пенсионирането си, изненадаха го с корона „Цар на купона” и ваучер за екскурзия

Вълнуващо тържество с много изненади беляза партито по случай пенсионирането на Герасим Георгиев, който 44 години е бил шофьор в културни институции в Благоевград. Над 50 гости се събраха на празнична трапеза в чест на Г. Георгиев. Екипът, с който е работил в Кукления театър, го изненада с ваучер за екскурзия в чужбина и с нетърпение очакват да сподели впечатленията си от пътешествието до остров Крит.

Колаж със снимки и незабравими моменти от изминалите години просълзи Герасим Георгиев, който обеща да не забрави колегите си и още дълги години да се събират заедно на празненства.
Градусът на настроението бе повдигнат с връчената корона “Цар на купона”, която според колегите му Герасим Георгиев е заслужил по безспорен начин, като винаги е бил душата на компанията по време на тържества.

Сред гостите на партито бяха актьорът Николай Кимчев, преподавателят в ЮЗУ “Н. Рилски” – Благоевград Петър Петров и колегите на Г. Георгиев Емил Петров, Огнян Новоселски и Васил Савев. С мили поздрави за пенсионирането му Г. Георгиев бе трогнат и от двете си дъщери и съпругата си Веска.

Тържеството продължи с много танци и веселие, а гостите вдигнаха тостове за крепко здраве и безгрижни пенсионерски дни на колегата си.

СЛАВА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *