HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Шофьор звънна на полицията, за да се докладва сам, че кара пил

39-годишен шофьор звънна на полицията, за да съобщи, че кара пил. Майкъл Лестър от Уинтър Хевън, Флорида, се е обадил на 911 в нощта на Нова Година, казвайки на оператора, че е пиян и кара в това състояние „цяла нощ”, съобщава Ай Ти Ви, цитиран от Нова ТВ. Когато операторът го пита къде се намира в момента, мъжът казва „нямам идея, много съм пиян”. Когато операторът поискал от пияния мъж да каже фамилното си име, той отговорил „смятам да си взема нещо за ядене”.

Попитан отново за името си, той отвърнал, че в момента не му се струва „подходящо да каже това”.  Освен това, мъжът добавил, че кара в грешната лента.

От полицията потвърдиха, че никой не е пострадал при инцидента. След като полицията го хваща, мъжът твърди, че е изпил само две бири, но накрая си признава, че е погълнал много повече, а освен това е взел и метамфетамин.

Местната полиция в Полк Каунти написа на фейсбук страницата си следното съобщение за случая: „В новогодишната нощ Майкъл реши да докладва за пиян шофьор. Себе си. Шерифството в Полк Каунти направи 30 ареста на шофьори през декември. Специални благодарности на Майкъл Лестър, който се жертва, за да стане номер 30 (обичаме кръглите числа). Поне Майкъл не стана причина за катастрофа и е жив.”

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *