Шофьор на пикап се превърна в хит в мрежата

Някои шофьори знаят колко неприятно може да бъде, когато колата ви бъде вдигната от репатратор. Повечето в този случай се подчиняват на съдбата си и отиват да платят глоба. Обаче, този собственик на Ford F-150 в американския град Хоумстед реши да реагира по съвсем друг начин. Той се опита да изтръгне пикапа си от “лапите” на евакуатора …

Когато собственикът на Ford F-150 видял, че колата му е отвеждана от “паяк”, той ги последвал и решил да помоли служителя на репатратора да го пусне в пикапа, за да си вземе лични вещи. След като получил разрешение, мъжът се качил в автомобила си и дал газ, пише auto.blitz.bg.

С голямо усилие колата паднала от скобата. Изглеждало, че свободата е близо. Обаче, веригата, с която Фордът бил свързан към репатратора, му попречила.

Шофьорът на “паяка” не само успял да извика полиция, но и записал на видео неудачното бягство на пикапа. Полицаите задържали собственика на F-150, колата му била закарана на наказателния паркинг, а видеото от необичайния случай било публикувано в мрежата и доби широка популярност.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *