Шумахер бил на рождения си ден в Майорка, излязал на тересата

Легендата във “Формула” 1 Михаел Шумахер е бил на рождения си ден – 3 януари, в слънчевата Майорка. Това е още една стъпка към възстанояването му, съобщи “Бунте”, цитирано 24 часа. Изданието твърди, че той е бил закаран с хеликоптер в луксозното имение на семейството в западната част на средиземноморския остров още преди Коледа. Там е останал за коледните празници и за посрещането на 2019 г. Времето тогава е било идеално – 19 градуса, почти без вятър и слънчево всеки ден. На 20 декември семейството на Шумахер е напуснало жилището си на Женевското езеро.

Майорка била идеалното място автомобилният състезател да възстанови силите си и да забрави за студеното време на Швейцария. “Бунте” твърди, че Шумахер е забелязан да седи, завит в тъмнокафяво одеяло, на терасата. Козирка го предпазвала от слънцето. Имало е хора, които полагали грижи за него, както и охрана за цялото семейство. Имотът в Майорка е придобит от Шумахер през 2018 г. за 30 милиона евро. Изпращаме подкрепата си за възстановяването на 7-кратният шампион във “Формула” 1, отбелязва “Билд”, коментирал материала на “Бунте”. В края на декември 2013 г. при ски инцидент в Мерибел, Франция, Шумахер получи сериозна травма на главата и бе откаран с хеликоптер в Гренобъл, в критично състояние. Наложи се спешна операция, а лекарите предизвикаха състояние на изкуствена кома, за да спасят живота му. Оттогава бе прикован на легло. На 16 юни 2014 г. мениджърката на Шумахер Сабине Кем обяви пред медиите, че Михаел Шумахер е излязъл от комата. Той е напуснал болницата, след което е приет в Университетския болничен център на департамента Во в град Лозана, където продължава дългата фаза на възстановяване и рехабилитация.

На 9 септември 2014 г. Сабине Кем съобщи, че Шумахер се е върнал вкъщи и неговата рехабилитация ще става у дома. На 7 юли 2016 г. Кем коментира, че „…Засега ситуацията е толкова сложна, че ние не можем да предоставим каквито и да е подробности.“ От тогава обаче, въпреки че семейството не разкрива подробности за въстановяването на автомобилния състезател, германските издания твърдят, че той се чувства все по-добре.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *