ЩАСТЛИВО СЪБИТИЕ ЗА ИЗВЕСТНО ДУПНИШКО СЕМЕЙСТВО! Калина Влади и Г. Сумев честваха рубинена сватба, 40-г. семейна идилия, започнала от сцената – тя играла храст, той – главен герой

Актрисата от ДТ „Невена Коканова“ – гр. Дупница Василка Сумева, която е и поетеса с артистичен псевдоним Калина Влади, със съпруга си Георги Сумев, който е бивш служител от системата на МВР, празнуваха рубинена сватба – 40 г. брак.

„Празнувахме в тесен семеен кръг, с най-близките до сърцето ми хора. С моя съпруг Георги се запознахме на сцената през 1976 г. Тогава театърът беше Градски театър „Марек“. Аз играех храстче в пиесата „Сърцето на майката“, а той беше един от главните герои. И наистина тогава на сцената се запознахме, не беше любов от пръв поглед, защото на него му трябваше доста време, за да ме впечатли със своята искреност, доброта, сърдечност и най-вече харизма. Тогава Георги беше студент в Учителския институт тук, в града ни, а по-късно взе участие и в пиесата „Лавината“, в която играех и аз. Така лека-полека се зародиха чувства на симпатия и любов. През 1978 г. сключихме брак. Имаме три прекрасни деца и две внучета“, разказа за вестник „Струма“ чаровната Василка.

По случай своята рубинена сватба семейството получи много подаръци, единият от които разкошен плазмен телевизор. Специално на своя съпруг Георги Сумев Калина Влади е посветила стихотворение.

НИКОЛАЯ ИВАНОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *