Щерката на Киркоров с РД за 1 млн рубли

Филип Киркоров не жали пари, когато става въпрос за децата му Алла-Виктория и Мартин.

Певецът с огромен размах отбеляза 8-я рожден ден на дъщеря си, като за партито похарчи 1 млн рубли или около 30 хиляди български лева. Всяка година Киркоров организира сам празниците на децата си. Тази година тържеството за Алла-Виктория беше тематично – в стила на любимата й приказка “Аладин”. 

Купонът се проведе с лъскавия ресторант “Шале Берьозка” край Москва, където той често отбелязва важни за семейството му дати. Сега заведението беше оформено като източен базар. За доброто настроение на малките гости се грижеха професионални акробати, актьори и клоуни. 

Рожденичката получи специални музикални поздрави от руските звезди Стас Михайлов, Сергей Лазаров, Ани Лорак и други. С организацията се зае лично Киркоров, който е собственик на агенция за организиране на детски партита. 

Междувременно в светското пространство все по-упорито се говори, че певецът ще мине под венчило за втори път. Изгората му е колежката му Катя Гусева. Очаква се Киркоров да вдигне све сватбени тържества – в Москва и в родната Варна, пише Телеграф.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *