Щерката на Петър Стоянов със 100 бона заплата

Теофана Стоянова, дъщерята на бившия президент Петър Стоянов, прави шеметна кариера в Женева, научи HotArena.

Преди 10 месеца наследничката на държавния глава се уредила с работа в голяма международна компания, а позицията й на експерт във финасновите сделки й носела по 100 бона годишно възнаграждение. 

Преди да се прехвърли там, Теофана работеше в друга престижна организация – швейцарската банка Ротшилд, където беше специалист по комуникациите и водеше преговори с милиардери от цял свят. Вече 17 години откакто е заминала извън България, посещенията й у нас са изключително редки. За сметка на това по-големият й брат избра да гради кариера и живот в Пловдив.

Тя не успява да си идва дори за важни за семейството дати, а на скорошно събитие, организирано от майка й Антония, се отчете, изпращайки букет с цветя. Въпреки, че наближава 30-те, Теофана все още не е семейна и набляга само на кариерата си. За внуче на този етап родителите й не можели да мечтаят. 

Поддържа фигурата си с плуване и йога, а неотдавна станала и последовател на движението на Петър Дънов, пише Ретро. Колегите й в Женева изобщо не подозирали, че е дъщеря на бивш президент. 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *