Щерката на Юксел Кадриев го заряза, избяга при майка си

Юксел Кадриев загуби дъщеря си Габриела. Причината е прекалената дисциплина и строгост на новинаря, на които тийнейджърката не издържала, пише пик. От началото на лятото младото момиче е при майка си в Сърбия. Според запознати обаче Габи нямала никакво намерение да се връща обратно в България и уговаряла Бонка да остане при нея и дори да учи в съседната страна.

„Габи е много своенравно дете. Порасна в скандали между родителите си, което не й се отрази никак добре. Юксел дълго време водеше борба за нея, но когато успя да се пребори и Габи да заживее с него, видя, че никак не е лесно да възпитава момиче на тази възраст”, разказват колеги на Кадриев.

Габриела не можела да преглътне факта, че Юксел й наложи редица забрани заради изцепките, които направи през последната година. Тя беше пуснала снимка с марихуана в социалната мрежа, почти всяка вечер беше по дискотеките и наргиле баровете. Поради натоварената си работа Кадриев бе изпуснал юздите на дъщеря си, като положението бе станало почти критично. Тогава майка й Бонка реши да се намеси, но отдалеч, а днес дори поощрява желанието на Габриела да остане в Сърбия.

„Много ме у тежко. Той много я обича и беше готов да се изправи пред всяка трудност. Дълги години водеше война за попечителството над нея, връзката им е много силна, но липсата на майката си оказва влияние”, шушукат из коридорите на Би Ти Ви.

Както в. „Ретро“ писа, Кадриев предприе крути мерки, за да отърве дъщеря си от вредните пороци, с които беше започнала.  16-годишното момиче не се посвени да разкрие страстта си към леките наркотици, по-конкретно марихуаната.

Преди година момичето започва да се събира с голяма компания, в която пушенето на трева било ежедневие. Самата тя коментира под снимките с тревата си, че това е „нещо обичайно“, а върху найлоновото пакетче със забраненото вещество е изписано на английски език: „Ще ми бъдеш ли гадже“.

От столичното школо, в което Габриела е ученичка, разкриха, че тя бързала всяко междучасие да изхвърчи от стаята, за да отпусне напрежението от уроците с една цигара. Баща й, разбира се, нямал ни най-малка представа за разгулния начин на живот на щерка си. Заради натоварения си график в работата той все по-рядко я засичал у дома, а в редките случаи, когато я сварвал вкъщи, щерка му се правела, че не го забелязва. Още през 2015-а се заговори, че Габриела карала тежък пубертет и Юксел едва се справял с настроенията й.

В същата година момичето дори направило опит да избяга от дома им и след хиляди молби от страна на Кадриев да се прибере тя съжалила за бунтарската си проява. Дъщерята на новинаря обаче знаела, че той бил гузен, защото не се справял перфектно с родителството, и често се възползвала от това, за да трупа материални облаги.

Кадриев решил да бъде твърд, като първо спрял джобните на Габриела, след това започнал да спортува с нея и дори й наложил вечерен час, но този режим никак не се харесал на момичето. Затова тя решила да опита живот извън България и без строгите родителски.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *