HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ще познаете човека по любимия му цвят

Могат ли цветовете да разкрият какъв човек сме? Според изследователя Кей Си Джоунс, цитиран от Elle – да. Какво говорят те за нас? Разберете какви сте според любимия ви цвят.

Бледорозово

Такъв човек търси баланс между страст и нежност. Чувствителен е към нуждите на другите, но в същото време копнее за не по-малко любов в замяна. Въпреки това те не обичат публичните демонстрации, предпочитайки по-елегантен начин да показват чувствата си. Сладкият характер на бледорозовото говори и за лека наивност и на моменти незрялост на преценката. В допълнение, вие сте човек, който разчита твърде много на помощта на другите. Би било хубаво да имате повече вяра в себе си. Сред ценните предимства са отличните организационни умения. Работата, свързана с ръководство, грижата или преподаването, е оптимална за хората, на които този цвят е любим.

Думи, които описват личността: приятелски, щедри, любезни, методични, наивни, грижовни, романтични.

Лилав

Представител на истински свободен дух, който гледа към света чрез съвсем различен обектив. Хората, които имат този цвят за любим са артистични и талантливи. Приятелите често ви смятат за луди, но пък не могат без вашата компания. Въпреки че сте доста екстравагантни и на пръв поглед изглеждате несериозни, дълбоко в себе си сте строго организирани хора, които се стремят да създадат хармония и да обединяват. Най-силните си качества те реализират в социалната сфера.

Думи, които описват личността: приятелски, общителни, творчески, импулсивни, новаторски, мотивирани, оптимисти, духовна подкрепа.

Червен

Открито изразявате чувствата си, държите да се знае собственото ви мнение дори да не е поискано. Често действате прибързано, но това произтича от желанието да се направи нещо, каквото и да става. Тези хора обикновено са надарени с огромна физическа сила, неограничено количество енергия и страст за цял живот. Приключенци са, не се страхуват да опитат нещо ново и смело стъпват по неутъпкани пътеки. Имат успех в областта на финансите, консултирането или управлението на собствеността.

Думи, които описват личността: агресивни, устойчиви, конкурентни, нетърпеливи, импулсивни, силни, оптимистични, страстни, спонтанни.

Жълт

Личност, която се излъчва щастие. Жълтото разкрива творческата същност. Неговите почитатели постоянно градят грандиозни планове в главата си, но не винаги ги прилагат. Често споделят своите идеи и прехвърлят тежестта за реализирането им на приятели и колеги. Това обаче не омаловажава таланта им за вземане на бързи и правилни решения. Можете да бъдете много мощни критици. По-често вашите силни интелектуални способности надхвърлят физическите. Работа в маркетинга или рекламата обещава планини от злато.

Думи, които описват личността: весели, творчески, проницателни, независими, интелигентни, изкусни, упорити.

Оранжев

Любителите на този цвят винаги са в центъра на вниманието. Постоянно изискват възхищение, заобикаляйки себе си с много почитатели. Оранжевото е хармонично съчетание на червено и жълто и вашата личност отразява това – вие сте едновременно упорити и приятелски настроени. Такива хора лесно поемат рискове във всяка сфера. Лоялността не е силната им страна, постоянно се стремят към нови неща, вълнуващи приключения и неочаквани запознанства. Те цъфтят на работа, която изисква максимално въздействие. Силни са в сферата на правото и продажбите.

Думи, които описват личността: приключенски, ентусиазирани, нестабилни, приятелски, оптимистични и толерантни.

Зелен

Те идеализират природата и са склонни да прекарват повече време навън, особено през пролетта и началото на лятото. Хората, които са близо до вас, често се обръщат към вас във времена на криза и винаги им помагате и често в ущърб на собствените си интереси и нужди. Тъй като синьо (студен цвят) и жълто (топъл цвят) се комбинират в зелено в равни пропорции, вие също сте балансирани в повечето области на живота си. Кариерата в управлението на пари или продажбите ще съответства на вашия темперамент.

Думи, които описват личността: спокойни, състрадателни, емоционални, щедри, търпеливи, стабилни.

Син

Любителите на този цвят се стремят към върхови постижения във всичко и почти винаги успяват. Винаги мислят сто пъти преди да изразят мнението си. Поддръжници на най-високите идеали, те често искат да държат всичко под контрол. В същото време те са доста доверчиви. И „сините“ са обсебени от жажда за знание. Обикновено тези хора са чудесни за работа в академични среди.

Думи, които описват личността: уверени, консервативни, верни, склонни към дълбоки чувства, отговорни, твърди, чувствителни, сантиментални.

Черен

Вие напълно контролирате всяка ситуация и вярвате, че другите се нуждаят от вашата защита. В конфликтни моменти сте силни във вашите убеждения и обикновено получавате това, което искате. Желаете властта и висока позиция в обществото, уважавани сте и оценени от другите. Заключвате емоциите дълбоко в себе си и държите хората на удобно разстояние. Едновременната любов към черно може да означава и процес на намиране на истинския цвят на живота ви, само етап, в който трябва да работите упорито. Опитайте кариера в банковия или образователния сектор, тя съответства на вашия темперамент.

Думи, които описват личността: авторитетни, уверени, обикновени, категорични, независими, методични, загадъчни, мощни, сериозни, сложни, остроумни.

Сив

При вас често бушуват страх от нестабилност и хаос. Вие обаче успявате да запазите спокойствие и сте готови да се жертвате в името на своите идеали и желания. Не обичате да привличате внимание. Във всеки случай имате твърда позиция и много аргументи в защита на това, но във всеки спор предпочитате да запазите сигурен неутралитет или да се съгласите със статуквото. Отлично качество за работа в корпорация, в областта на научни изследвания или счетоводство. Вашата надеждност ви прави верен партньор и съпруг. Вашата основна мечта е да живеете спокоен живот.

Думи, които описват личността: спокойни, консервативни, целенасочени, трудолюбиви, нерешителни, практични, неемоционални.

Бял

Това е най-чистият цвят в спектъра. Харесвате минимализъм и простота, включително по отношение на външния вид – винаги елегантни, дискретни и спретнати. Понякога на хората около вас им изглежда, че това е студено и някакво отчуждение. Винаги внимателно претегляте всяко решение и дума преди да започнете конкретно действие. Жаждата за бяло обикновено съответства на преходите в живота, големите промени, готовността за нов курс. Погледнете по-отблизо професиите, свързани с компютърното програмиране и интериорния дизайн.

Думи, които описват личността: пикантни, негъвкави, невинни, практични, разумни, мъдри.Tialoto.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *