Ще се изненадате колко е полезно жабуренето със зехтин

Многото вируси и настинки, които ни атакуват, често говорят за пробойни в имунитета ни. Затова е желателно да обърнем по-голямо внимание на засилването му, а в това начинание ще ни помогне един прост, но много ефикасен природен лек.

Жабуренето със зехтин засилва имунните ни сили, но и буди противоречиви коментари. Въпреки това специалистите твърдят, че той може да спомогне за дълголетието ни, защото освен че не е много калоричен, той е и доста полезен.

Зехтин се включва в много разкрасителни процедури, в маски за коса и кожа. Малцина обаче са запознати с практиката на жабурене със зехтин. Оказва се, че с нея се лекуват куп заболявания, пише Флагман.

Жабуренето със зехтин се смята за леко съмнителна процедура. За щастие обаче тя не е сложна и може да се приложи от всеки. Пробвайте сами и ще се убедите в дългосрочните ѝ ползи.

Жабуренето със зехтин с цел детоксикация на организма е познато още от древната наука Аюрведа. Днес все повече лекари признават ползите от тази интересна практика. Изследванията показват, че с този метод се елиминират токсичните вещества от организма и се повишава имунитета. Това позволява на тялото само да се справя с болестите, без да се стига до използване на лекарства и съвременна медицина.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *