Ще срещнете ли любовта през април? Вижте какво казва хороскопът на Алена

Кои са подходящите дати за обвързване и трябва ли да правите компромиси в личните си отношения, вижте какво ви препоръчва Алена, цитирана от “Флагман”.

ОВЕН

Несемейните, които имат до себе си подходяща половинка, могат да сключат брак, а тези, които все още търсят любовта ще я срещнат неочаквано и за тях самите. Дните, в които можете да сключите брак са 7 април април / петък – ден на Венера/ или на 2, 9, 23 април / неделя – ден на Слънцето/.

ТЕЛЕЦ

Необвързаните може да срещнат впечатляващи хора, но ги съветвам добре да ги опознаят преди да решат да създават семейство. Прибързаният брак няма да ви направи щастливи. Можете да създадете семейство на 28 април / петък – ден на Венера/ или на 23 април /неделя – ден на Слънцето/.

БЛИЗНАЦИ

Несемейните са щастливи, ако са намерили половинката си, а тези, които все още се надяват да я срещнат да не пропускат да излизат с компания. Мечтаният партньор няма как да се появи от торта или кашон с подарък. Любовта е до вас, очаква да изживеете вашия звезден миг. Датите, когато може да сключите брак са 7 и 28 април /петък – ден на Венера/ и 30 април / неделя – ден на Слънцето/.

РАК

Необвързаните ще имат познанства. Да не се хвърлят със затворени очи в сериозни отношения. Не е изключено някои от вас при сериозна връзка, да изпитат колебание дали да я продължат. През този месец могат да решат съдбата на отношенията си и да направят крачката към брак или раздяла. Ако сте решили да сключвате брак, подходящите дни са: 7, 21, 28 април /петък – ден на Венера/ или 2 и 9 април /неделя – ден на Слънцето/.

ЛЪВ

Несемейните, които имат връзка може да вземат решение за раздяла заради вече започнали разправии и трудности в отношенията и то ще е правилното. Тези, които очакват да срещнат любовта да не се надяват през април. Компромисните дати за сключване на брак са 21 април /петък – ден на Венера/ и 2 април /неделя – ден на Слънцето/.

ДЕВА

Несемейните може да срещнат половинката си на път или в чужбина. Какво по-хубаво от това, особено ако имате Съдбовен път изискващ да живеете извън родината си. Не бива да прекалявате с претенциите си към вашия избраник. Датите, на които може да сключите брак са 7 и 28 април / петък – ден на Венера/ или 2 и 23 април /неделя – ден на Слънцето/.

ВЕЗНИ

Несемейните може да се окажат обвързани в сериозни отношения с нови познати, които са грабнали сърцата им неочаквано и са завладели мислите им. И все пак да не избързват с обещанието за годеж или брак, ако не са опознали обекта на чувствата си. Дните, които са подходящи за сключване на брак са: 28 април /петък – ден на Венера/ или 9 април /неделя – ден на Слънцето/

СКОРПИОН

Ако още не сте срещнали любовта, през този месец стремежът ви ще е по-скоро към разговори с интересни и впечатляващи хора, някой от които може да грабне вашето сърце и да решите да се обвържете на мига. Дните, в които може да сключите брак са: 7 и 21 април /петък – ден на Венера/ и 23 и 30 април /неделя – ден на Слънцето/.

СТРЕЛЕЦ

Несемейните имат шанс да срещнат подходящ партньор, но ако гледат най-напред материалните възможности на новите си познати, ще избегнат опасността да се оплетат в отношенията, за които бързо ще съжалят. Ако сте решили да създавате семейство, добрите дати са: 7 април /петък – ден на Венера/ и 2 и 9 април /неделя – ден на Слънцето/.

КОЗИРОГ

Несемейните не бива да се стремят към сериозна връзка на всяка цена, а ако имат вече такава – към сключване на брак. Компромисите в личните ви отношения не обещават бъдещо семейно щастие. Дните за сключване на брак са: 21 април /петък – ден на Венера/ или 23 април /неделя – ден на Слънцето/.

ВОДОЛЕЙ

Несемейните трудно ще срещнат подходящ партньор, ако целта е брак по сметка, но дори и това да се случи трябва да са предпазливи в началото на връзката, за да избегнат разочарованията. Датите за сключване на брак са: 7 април /петък – ден на Венера/ и 2 април /неделя – ден на Слънцето/.

РИБИ

Несемейните също ще залитат в крайности – дали да приключат съществуващите отношения или да ги съхранят. Ако нямат връзка и те ще се влюбят, но месецът изисква да са мнителни към новите си познати, заради трудната преценка повлияна от емоцията. Датите, подходящи за брак са: 21 и 28 април /петък – ден на Венера/ или 23 и 30 април /неделя – ден на Слънцето/.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *