Що за гений сте? Начинът, по който изглежда бюрото ви го разкрива

Както всички останали, така и гениите се нуждаят от работно пространство. Но тъй като всички гениални личности са различни, те естествено имат различна представа за атмосферата, която стимулира продуктивността им.

Нека разгледаме бюрата на 7 от най-великите умове в историята. На кого от тях приличате?

1. Креативна бъркотия

Бюрото ви е отрупано с документи и бележки, защото се вълнувате повече от идеите, отколкото от порядъка? Но не се тревожете! Има мнозина като вас. Вероятно ако наистина ви се наложи да откриете точно определено листче хартия, идеално ще знаете местоположението му в целия този хаос. Вашият идол е Алберт Айнщайн.

2. Минимализъм

В този случай разполагате с инструментите, които ви трябват, за да работите качествено, а бюрото ви няма нищо излишно или разсейващо. Защо ви е да хабите пространство за снимки и дрънкулки? Важното е да изпълните задачите си възможно най-бързо, нали? Няма време за фантазии! Вашият идол е Мария Кюри.

3. Игрална стая

Работата ви се състои от изблици на креативност, редуващи се с периоди на релаксация, в които събирате мислите си и планирате следващия си ход? Работната ви среда изобилства от игри и играчки, с които да запълвате времето си… и това на другите, които обичат компанията ви? Вашият идол е Марк Твен.

4. Организация

Може би сте от този тип личности, при които мозъкът функционира най-добре, когато всичко е подредено в категории. Всяка вещ си има точно определено място. Ако липсва организация, как бихте могли да работите по толкова много задачи едновременно и все пак да сте успешни? Вашият идол е Томас Едисън.

5. Контролен център

Офисът ви е контролен център – свързан с всичко и всеки. Имате компютър, лаптоп, таблет, смартфон, Apple Watch… А може би и по няколко броя от всяка джаджа? И да не забравяме всички аксесоари, които вървят с тях. Без тези технологии не бихте могли да работите със скоростта на светлината. Вашият идол е Никола Тесла.

6. Градина

За да давате най-доброто от себе си, имате нужда да чувствате връзка с природата. Необходими са ви красива гледка през прозореца и бюро на открито (когато времето е хубаво). Креативността ви разцъфва, когато сте близо до цветя. Вашият идол е Виржиния Улф.

7. Дом, мил дом

Докато някои се справят блестящо в натоварената офис среда, вие предпочитате да сте заобиколени от предмети и хора, които обичате. Най-добрите идеи ви хрумват след отпускаща чаша чай или кафе, а по-късно и глътка-две червено вино. Овладели сте умението да работите и живеете елегантно. Вашият идол е Чарлз Дарвин.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *