Щури предложения за незавладяни секс територии

Някои момичета са толкова напреднали, че трудно може да бъдат изненадани с нестандартни пози и места за секс.

Дори да не сте от тях, вероятно ви е познато чувството да имате нужда да разнообразите сексуалния си живот и в главата ви да се въртят безброй щури идеи. За да освежите сексуалните си преживявания, не е нужно да сменяте партньора. Понякога много по-вълнуващо е просто да смените територията. Ето някои щури предложения за незавладяни секс територии.

В офиса.

Всички са си тръгнали и вие се оказвате сами. Може да повикате любимия или той е един от колегите ви. Каквато и да е ситуацията, може да се усамотите някъде между бюрата и компютрите и да преживеете неописуеми емоции. Бъдете сигурни, че не е останал някой колега, защото тогава ще трябва да мислите за нова работа, пише Rozali.com.

На стълбище.

Емоцията, че някой може да мине и да ви засече, ще разпали страстта до връхна точка. Стълбището е удобно, защото е просторно, може с лекота да се движите, както и да избягате, ако чуете, че някой наближава.

В съблекалня.

Заедно сте на басейн или на фитнес и неусетно се оказва, че няма никой в мъжката или женската съблекалня. Възползвайте се моментално от празния терен и си подарете неописуеми преживявания, докато сте без дрехи.

На балкона.

Дори да е хладно навън, вие лесно може да се стоплите от пламъка в телата си. Когато любимият просто зяпа през балкона, може да го изненадате и да му се нахвърлите. А защо не и като простирате или вършите друга отегчителна дейност, изведнъж да решите да разнообразите деня си.

Под леглото.

Леглото е традиционна територия за секс. Само че замисляли ли сте се какво е да правите секс не на, а под леглото? Иска се по-високо легло на крачета, под което да може да се заврете двамата и да може да застанете поне странично, защото един върху друг е мисия невъзможна.

В кино.

Седнете на последния ред или изберете отегчителна прожекция. Ще усетите неописуема възбуда, когато загасят светлините и започне филмът. Първо преминете с ръка по бедрото на партньора и после малко по малко към мъжката му гордост и копчето на панталона.

Самолет или влак.

Пътят понякога може да е отегчителен. Толкова отегчителен, че да ни хрумнат уникални идеи как да го разнообразим. Тоалетната на самолета не веднъж е ставала поле на любовни сцени, понякога дори и за непознати. Купето на влака, изолирано и тихо, също може да разпали страстта между двама души, които са се усамотили и отегчили от дългия път. Слабо място и на двете места е хигиената, но за да се чувствате комфортно, просто не се събличайте напълно.

На покрива.

Отидете и се полюбувайте на романтичната гледка, която ви се разкрива от покрива на блока или къщата. На лунна светлина и виждайки града отвисоко, може да преживеете невероятни приключения. Ако го запланувате, вземете си и одеяло, за да ви е по-комфортно.

В кабинката на лифт.

Когато се качим в лифта и видим необятната гледка от високо, ще засилим невероятното изживяване, ако се отдадем на сладострастни преживявания с човека до нас. Ако решите да пробвате какво е да правиш секс в кабинката на лифта, задължително предвидете времето, което ще ви е необходимо, защото може да се окажете сред хора, залисани в страстта си.

В склад.

Може да се отзовете случайно в склада на някой голям магазин или умишлено да отидете там. Някои хора се възбуждат адски много от просторните места, където може да бъдат изненадани от някой работлив служител.

В библиотека.

Многото книги, тишината и отегчението действат адски разпалващо на въображението. Затова много млади хора мислят по-скоро за сладострастни преживявания отколкото за това, което са дошли да четат. Ако има с кого, може да се възползвате от предложението на някое потайно място в голямата библиотека.

В дискотека.

Доста хора са се натъквали на гледката двама души да правят секс в тъмното ъгълче на някой клуб. Не е никак приятно за случайните „зрители“, но явно тези, които го практикуват, се забавляват. Ако нямате скрупули, това може да ви вдигне адреналина допълнително и да не забравите това събитие.

На строеж.

В България лесно може да се натъкнем на изоставени строежи или поне такива, на които няма хора в момента. Намерете своето тайно ъгълче сред тоновете тухли и строителни материали. За всеки случай е по-добре наблизо да е колата, за да може да продължите там, ако някой ви обезпокои. Ако сте правили секс поне на едно от тези места, значи определено нямате скучен сексуален живот. Но все още има какво да наваксвате. Списъкът е дълъг.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *