HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ЮЗУ студентка по педагогика грабна короната на „Мис Банско 2017”

21-годишната студентка по педагогика  в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград Цветелина Атанасова официално бе обявена за най-красивата жена в Банско. Тя грабна титлата „Мис Банско 2017“ и беше коронована на пищна церемония, която се състоя в известен хотел в курортния град. Цветелина Атанасова  беше избрана и за лице на публиката, след като получи най-много аплодисменти от присъстващите на събитието. Освен атрактивните награди от спонсорите на събитието победителката получи и правото да представи града си на конкурса „Мис България”.

Цветелина Атанасова учи начална и предучилищна педагогика с чужд език и за пръв път участва в конкурс за красота. Тя се открои с интелект и визия в конкуренцията на девет девойки, сред които само две местни момичета.

Другата представителка на курортния град бе Христина Бистрина.

Участничките в конкурса „Мис Банско 2017“ дефилираха по бански костюми, спортно облекло и официални тоалети, те бяха оценявани от компетентно жури, в чийто състав влизаха футболната съдийка Рени Радева, която стана втора на конкурса „Мис България 2016“, „Мисис България Земя“ Диди Стоянова, миналогодишната победителка и носителка на короната „Мис Банско“ Янита Димитрова, фотографът от Банско Георги Ангелов, попфолк звездата Анди и най-нашумелият млад дизайнер Едис Пала.

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *