Юристка от Баня и счетоводител от Разлог вдигнаха стилна сватба, „Разложки мераци” веселиха гостите

Чаровната юристка Мария Стипцова от Баня и счетоводителят в отделението по хирургия Велко Звънчаров от Разлог си казаха заветното „да“ и се врекоха във вярност и любов пред близки и приятели на стилно сватбено тържество. Церемонията по подписване на граждански брак се състоя в ресторант в родния град на младоженеца, където под звуците на Менделсоновия марш щастливата двойка бе посрещната с бурни аплодисменти от гостите.

Свидетели на младото семейство и техни духовни наставници станаха приятелите им Цветан Попадийн, който е координатор продажби в голяма международна компания, и любимата му Ирина Маркова – докторант по славянска филология в Софийския университет.

За да бъде бракът им наистина благословен, Мария и Велко се венчаха в църквата „Свето Благовещение“ в Разлог. Младото семейство получи благословията и на своите родители – Йордан и Дарина Звънчарови, Петър и Виолета Стипцови, които първи ги поздравиха и им пожелаха дълъг и щастлив семеен живот. До тях в най-важния ден от живота им бяха и  най-близките им хора – братът на младоженеца Радослав, който живее в чужбина и пристигна в Разлог специално за повода, и братът на булката Георги и чаровната му съпруга Мария.

Сватбеното тържество бе разнообразено от танцьорите от  фолклорен ансамбъл „Разложки мераци“, които изненадаха младоженците и гостите с няколко свои изпълнения.

ЯНА ЙОРДАНОВА

 

 

 

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *