Явор Бахаров се стопи от нерви

Нервите и стресът покрай делото срещу Явор Бахаров взеха да си казват думата и се отразяват на физическото му състояние. Актьорът е свалил близо 5 кг за няколко седмици, занемарил се е и не полага никакви грижи за външния си вид.

Това разказаха негови колеги от театъра, които едва го познали последния път, когато го видели. „Беше чорлав, небръснат и видимо некъпан. Станал е много раздразнителен и избухлив. Явно напрежението му идва в повече на момчето“, клатят глава от актьорските среди, пише „Галерия“.

Последното заседание в края на февруари бе отложено за средата на март, тъй като адвокатите на Бахаров били извън България. Заради стриктните мерки срещу коронавируса пък не се знае кога ще е следващото дело срещу актьора.

В началото на февруари Явор Бахаров бе заловен да шофира в Банско след употреба на наркотици и алкохол. Той бе освободен срещу гаранция от 5000 лева. След екшъна в курортния град Явор сериозно го е закъсал с парите, а заради богатото му криминално досие го грозят ефективна присъда и солени глоби.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Народни поговорки

    Гъз глава затрива!
    Ум царува, ум робува, ум патки пасе!
    Да бе мирно седяло, не би чудо видяло!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *