Автобус убиец на „Юнион Ивкони” в нов скандал! Пътниците в шок, километражът закова…

Автобус убиец на фирма „Юнион Ивкони” лети по магистралата с бясна скорост. За нарушението алармира възмутен шофьор, станал свидетел на безумното шофиране.

По думите му, шофьорът на рейса го изпреварил с над 110 км/ч. „Този човек едва не ни уби по магистралата. Имам още два видеоклипа

. Моля, не оставайте безучастни. Не е ок една и съща фирма да има толкова ПТП и пострадали хора, а вчера можеше да сме ние”, призовава в сигнала си до Нова телевизия Христо Панев.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Георги

    Пълна манипулация. В началото на записа се вижда че автобуса почти е изпреварил автомобила но тоя в колата почва да натиска газта от 100 до 110 км. Освен това на записа ясно се вижда че голфа е с неизправни спирачки и проблем в двигателя. Вижда се от двете сигнални лампи на таблото. Този автомобил не би трябвало да се движи въобще, камо ли по магистрала. Въпросният господин е застрашил живота на пътниците в автобуса, първо като не е позволил на автобуса да завърши маневрата по изпреварване и второ, като управлява неизправен автомобил по магистралата, при това с висока скорост. Да не говорим че си отвлича и вниманието в снимки. Същият трябва да бъде издирен и подведен под съдебна отговорност. Заради такива идиоти стават проблемите по пътищата у нас.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *