Автоинструктор към фирма „Дани 91” на известна учителка в Сандански заловен дрогиран зад волана на учебния автомобил

Автоинструктор от Сандански бе заловен да кара учебната кола – черен „Опел Астра”, след употреба на наркотици. Стоян Майсторски е спрян за полицейска проверка вчера следобед в района над хотел „Едиа“ в Сандански и подложен на наркотест. Пробата, иззета от слюнката му, реагирала положително на кокаин.

На инструктора е издаден талон за кръвна проба и е отведен в Спешен център, където му е взета такава,  шофьорската му книжка е иззета, а номерата на учебния автомобил са свалени.

37-годишният Стоян Майсторски работи към фирма „Дани 91“ на учителката по информатика в гимназия „Яне Сандански” Цветанка Стойчева. Тя научи за случая с инструктора от репортер на „Струма“, който вчера около 18 часа се свърза с нея по телефона.

„От вас разбирам, никой не ме е потърсил. Стоян Майсторски днес трябваше да бъде на изпит в Петрич. Той започна работа към моята фирма на трудов договор  от Нова година, има 10-годишен стаж като инструктор”, заяви Цветанка Стойчева, която беше шокирана от случая.

Стоян Майсторски е син на учители, баща му също е бил автоинструктор навремето. Той е семеен, баща на две деца. В случай че бъде осъден за употреба на наркотици, той ще загуби работата си, тъй като за инструктор се изисква чисто съдебно досие. По случая ще бъде образувано досъдебно производство.

Кандидат-шофьорите, които са били при него, ще завършат обучителния си курс при други инструктори.

Вчера той е арестуван за 24 часа, в учебния му автомобил по времето на полицейската акция е имало курсисти, научи „Струма”.

ТИНА ГЕОРГИЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *